Giveaway Skip to content

Giveaway

 

Hej ! Dobrodosli na STEVVEX Giveaway stranicu ! Zelite da dobijete poklon od nas ? Oh....kakvo glupo pitanje.....Ko jos ne voli poklone ? Ukoliko ste i vi jedan od onih koji vole i obozavaju poklone i besplatne stvari..... hajde da vidimo kako mozete dobiti poklone od nas. 

Pa hajdemo....

 

Mi iz WWW.STEVVEX.COM zelimo da obradujemo svoje lojalne posetioce i kupce i zato smo odlucili da u odredjeno vreme  napravimo Giveaway.

 

STEVVEX Giveaway poklon program je program u kome mogu ucestvovati svi, bez obzira na pol, godine ili drzavu iz koje dolaze. STEVVEX sve svoje Giveaway programe objavljuje na nasim stranicama i profilima na Instagramu , Facebook-u, Tik Tok-u i Pinterestu(uskoro). Svaki Giveaway je drugaciji i sadrzi drugacije uslove odrzavanja, a moze se desiti i da svaka drustvena mreza ima iste ili razlicite uslove odrzavanja. Molimo vas da vise o odredjenom Giveaway-u saznate i procitate ispod nase posledje objave na odredjenoj drustvenoj mrezi

STEVVEX Giveaway (poklon program) je STEVVEX-ov program u kome nagradjujemo nase pratioce i posetioce www.stevvex.com 

Pobedici se izvlace slucajnim ( random ) odabirom. STEVVEX ce proveriti da li random bobednikispunio sve zadate uslove na drustvenoj mrezi za koju je aplicirao ( ucestvovao ).

Ukoliko se dogodi da odabrani pobednik nije ispunio sve uslove STEVVEX Giveaway-a, on se disfalifikuje i njegovo mesto (pobedu) preuzima sledeci random korisnik.

Svakog Giveaway pobednika, STEVVEX obavestava privatnom porukom na drustvenoj mrezi na kojoj je ucestvovao u Giveaway-u

STEVVEX takodje zadrzava pravo da korisnika obavesti objavom na svom profilu sa tagom njegovog profila. 

Ovaj program nije stalan, vec se odrzava kada www.stevvex.com odluci da pokloni svoje proizvode svojim posetiocima sajta i/ili drustvenih mreza

Svaki Giveaway ima razlicite i odredjene uslove. Svaki Giveaway je drugaciji i svaki mora biti objavljen na www.stevvex.com , I STEVVEX-ovim zvanicnim profilima na drustvenim mrezama. 

Ukoliko ste culi za STEVVEX Giveaway u nekom odredjenom vremenskom periodu, molimo vas da potrazite uslove Giveaway-a na nasim Facebook, Instagram, Tik Tok i Pinterest profilima, ili nas kontaktirajte putem naseg online chata, messengera ili emaila ( info@stevvex.com i contact@stevvex.com) 

O poslednjem Giveaway-u uvek mozete saznati na nasem poslednjem postu. 

Zelimo vam uspeh i pobedu 

Vas STEVVEX tim